Σχετικά με Εμάς

Η Bozzena Fashion

Η εταιρία μας Bozzena Fashion, δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο ένδυσης. Η εταιρία μας προωθεί ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν πλήρως την γυναίκα και τον άνδρα στον τομέα ένδυση.

Η πρόθεσή μας είναι να αναπτύξουμε το δίκτυο μας και να επεκταθούμε περισσότερο κάνοντας προσπάθεια δημιουργίας νέων καταστημάτων. Αυτή την στιγμή η εταιρία μας καταφέρνει να διατηρεί με απόλυτη επιτυχία υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ από το 2015.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πελατοκεντρική και στόχος μας είναι να διαθέτουμε τα προϊόντα μας στον καταναλωτή αποφεύγοντας τα έμμεσα κόστη δίνοντας έτσι την δυνατότητα να μπορεί να προμηθευτεί την σωστή ποιότητα προϊόντων σε συμφέρουσα χαμηλή τιμή.

Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε το καταναλωτικό κοινό μέσω των προϊόντων μας και των προσφορών που γίνονται στα καταστήματα μας . Για να επιτύχουμε το παραπάνω βασιζόμαστε στο μεγάλο δίκτυο προμηθευτών μας αλλά και στην συνεχή αναζήτηση μας για νέους συνεργάτες και ποιοτικά προϊόντα.

Η εταιρία μας γενικότερα δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου τα τελευταία 3 χρόνια . Η ποιότητά και οι ασυναγώνιστες τιμές μας, μας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσουμε δυναμικά και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην πανελλαδική αγορά.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλων αυτών των χρόνων

Με εκτίμηση,

Βοzzena Fashion

Οι κατηγορίες των προϊόντων μας:

Ανδρικά Ρούχα 100%
Γυναικεία Ρούχα 100%
Αξεσουάρ 100%
Μαγιό 100%
XXXL 100%

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Ανδρέα Παπανδρέου 85-87, Χαλάνδρι

Αγίων Αναργύρων 3, Αγ. Ανάργυροι

Καραολή Δημητρίου 24, Κερατσίνι

Παύλου Φύσα 123, Κερατσίνι

Κυψέλης 57, Κυψέλη

Ανδρέα Παπανδρέου & Σόλωνος 20Α, Χαλάνδρι

Καραολή Δημητρίου 26, Κερατσίνι

3ης Σεπτεμβρίου 34, Αθήνα

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€! Απόρριψη